HAIR BY MBS ROSKILDE

Den 15. oktober slår vi dørene op til vores nye salon i Roskilde. Vores nye afdeling finder du i hyggelige Algade, kun få minutters gang fra stationen og tæt på Røde port. Det stemningsfulde og helt nyronveret lokale, kommer til at danne rammerne om vores 5. salon, MBS Roskilde. Vi glæder os meget til at byde jer velkommen til vores univers af hår og til at blive en del af skønne Roskilde.

Hair by MBS er en frisørkæde på Sjælland. Du finder os i Ringsted, Slagelse, Køge, Næstved og nu snart Roskilde. Vores frisører er specialister i klip, samt store farvebehandlinger og deltager flere gange om året i kurser, som udvikler deres faglighed og sørger for de altid er med på de nyeste trends. Vi brænder for faget og for at give vores kunder det perfekte resultat. Vi går ind for trivsel på arbejdspladsen, 

godt sammenhold og gode resultater, alt sammen noget som vi mener går hånd i hånd. 

Vi har stor respekt for vores fag og den kemi vi arbejder med, for os er en farve ikke bare en farve, ligesom en klipning ikke bare er en klipning. Vi vejleder i hvad der klæder netop dig og tager altid højde for både din naturlige hårfarve, hudtone og ønsket om vedligeholdelse. Vores frisører er specialister i at lave små, som store forvandlinger og vi tager os altid tid til at vejlede dig i hvordan du vedligholder dit hår bedst, så du får en god hår-dag hver dag.

NICOLINE
MANAGER & TOPSTYLIST

EMILIE
JUNIORSTYLIST

FRISØR & COLORIST
INFO KOMMER