BOOK TID

Vælg venligst hvor du ønsker at booke tid

RETNINGSLINJER 
GÆLDENDE I ALLE VORES SALONER FRA DEN 6/4-21.

ID og dokumentation for én af følgende, skal fremvises for behandling i salonerne:

-Negativ corona-test. PCR- eller kviktest som er max 72 timer gammel. (Børn under 15 år og personer der er fritaget er undtaget)

-Et positivt resultat af en corona test, der er mindst 14 dage og højst 8 måneder gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget. 

-Et stik med vaccination mod covid-19. 

Hvis ovenstående krav ikke overholdes, ser vi os desværre nødsaget til afvise kunden og opkræve det fulde beløb for behandlingen, da tiden går tabt. 

Vi håber på jeres forståelse og glæder os til at se jer!

Vælg venligst hvor du ønsker at booke tid

Generelt

Hos Hair by MBS er det vigtigt for os, at du er tryg ved, hvordan vi opbevarer og anvender dine persondata. Derfor har vi en klar politik om hvordan vi behandler de oplysninger, du giver os på en ansvarsfuld måde, med respekt for dit privatliv og selvfølgelig efter gældende regler.

Vi opbevarer og bruger dine persondata til løbende administration af dit kundekort i forbindelse med dine behandlinger, samt køb af produkter hos os. Vi opbevarer og anvender kun dine persondata i det omfang og den periode, som det er nødvendigt i forhold til formålet.

Det er os, der er dataansvarlige for dine persondata og dermed er Hair by MBS ansvarlige for opbevaringen og brugen af dine persondata. Dette gælder også i de tilfælde, hvor vi bruger dem sammen med vores samarbejdspartnere.

Hair by MBS har en databeskyttelsesrådgiver, som du kan kontakte, hvis du har spørgsmål til, hvordan vi opbevarer og bruger dine persondata. Du kan kontakte vores databeskyttelsesrådgiver på kontor@hairbymbs.dk.

Vil du læse mere om vores persondataforordning, så klik her.

Afbuds-
politik

Af respekt for vores kunder samt vores arbejde, beder vi dig venligst om at foretage eventuel afbestilling senest 24 timer før behandlingens start.

VED UDEBLIVELSE UDEN AFBUD, OPKRÆVES BEHANDLINGENS FULDE BELØB!

Afbud skal meddeles via telefon, og ikke via sms eller mail. 
Dette er ens for alle behandlinger. 

Med venlig hilsen
Hair by mbs