FIND DIN SALON

MBS SORØ

Lige midt på Sjælland, omringet af sø og skov ligger en gemt perle.
Fredag d. 8 april 2022, slog vi endelig dørene op til vores 5 salon, i den 300 år gamle bygning "Postgaarden", midt på Storgade. Vi er rigtig glade for at blive en del af hyggelige Sorø. Højt til loft, gamle trægulve og rå murstensvægge danner rammerne og er med til at skabe hyggen til dit næste besøg hos frisøren.
 

Læs mere

MBS ROSKILDE

I hyggelige Algade, kun få minutters gang fra stationen og tæt på Røde port finder du MBS Roskilde. Det stemningsfulde og helt nyronveret lokale, danner rammerne for et hyggeligt frisørbesøg, hvor du kan slappe af og lade vores dygtige frisører skabe dit drømme-hår. Alle vores frisører sætter en ære i at udføre en professionel klipning og er speciliaster i farvebehandlinger. Vi glæder os til at byde dig velkommen!
 

Læs mere

MBS NÆSTVED

Du finder vores salon i hjertet af Næstved, lige ved Dania og med fremragende parkeringsmuligheder foran salonen. Salonen er indrettet i varme farver og er både rummelig, samt hyggelig. 
Vores team består af dygtige frisører og elever, som altid er klar til at byde dig varmt velkommen og skabe lidt præcis det look du går og drømmer om.

 

Læs mere

MBS SLAGELSE

Rustikke murstensvægge og fem meter til loft, er uden tvivl noget af det der kendetegner vores hyggelige og intime salon i Slagelse. Du finder salonen på det stemningsfyldte Gammeltorv i centrum af Slagelse og her står vores dygtige frisører og elever, altid klar til at tage imod dig. Alle vores frisører sætter en ære i at udføre en professionel klipning og er speciliaster i farvebehandlinger.

 

Læs mere

MBS KØGE

I hyggelige Vestergade, hvor der altid er liv og god stemning, finder du vores salon i Køge. 
Salonen er indrettet i nordisk stil og med sine 160kvm er der både plads til god stemning og lækkert hår.
I vores afdeling i Køge finder du vores dytige frisører og elever, som altid gør sit yderste for at give dig dit drømmehår. Alle vores frisører sætter en ære i at udføre en professionel klipning og er speciliaster i farvebehandlinger.

 

Læs mere