FIND DIN SALON

MBS SORØ

Lige midt på Sjælland, omringet af sø og skov ligger en gemt perle.
I foråret 2022 slog vi dørene op til vores 5 salon, i den 300 år gamle bygning "Postgaarden", midt på Storgade og vi er allerede rigtig glade for at, være blevet en del af hyggelige Sorø. Det charmerende lokale danner rammerne om dit næste frisørbesøg, hvor du og dine ønsker er i fokus.
 

Læs mere

MBS ROSKILDE

I hyggelige Algade, kun få minutters gang fra stationen og tæt på Røde port finder du MBS Roskilde. Det stemningsfulde og helt nyronveret lokale, danner rammerne for et hyggeligt frisørbesøg, hvor du kan slappe af og lade vores dygtige frisører skabe dit drømme-hår. Alle vores frisører sætter en ære i at udføre en professionel klipning og er speciliaster i farvebehandlinger. Vi glæder os til at byde dig velkommen!
 

Læs mere

MBS NÆSTVED

Du finder vores salon i hjertet af Næstved, lige ved Dania og med fremragende parkeringsmuligheder foran salonen. Salonen er indrettet i varme farver og er både rummelig, samt hyggelig. 
Vores team består af dygtige frisører og elever, som altid er klar til at byde dig varmt velkommen og skabe lidt præcis det look du går og drømmer om.

 

Læs mere

MBS SLAGELSE

Rustikke murstensvægge og fem meter til loft, er uden tvivl noget af det der kendetegner vores hyggelige og intime salon i Slagelse. Du finder salonen på det stemningsfyldte Gammeltorv i centrum af Slagelse og her står vores dygtige frisører og elever, altid klar til at tage imod dig. Alle vores frisører sætter en ære i at udføre en professionel klipning og er speciliaster i farvebehandlinger.

 

Læs mere

MBS KØGE, VESTERGADE

I hyggelige Vestergade, hvor der altid er liv og god stemning, finder du den første af vores saloner i Køge. 
Salonen er indrettet i nordisk stil og med sine 160kvm er der både plads til god stemning og lækkert hår.

Vores dytige frisører og elever, står altid klar til at gøre sit yderste for at give dig dit drømmehår.

Alle vores frisører sætter en ære i at udføre en professionel klipning og er speciliaster i farvebehandlinger.

 

Læs mere

MBS KØGE, BROGADE

I hyggelige Brogade finder du vores anden salon i Køge. Salonen er indrettet i Køge's 2. ældste bygning og med sin charme, danner lokalerne rammen for et hyggeligt frisørbesøg med fokus på dig. Vores frisører står klar til at lytte til dine ønsker og skabe lige præcis det look du drømmer om. 

 

Læs mere

MBS RINGSTED

Den 3. februar 2024 vender vi "hjem" til Ringsted igen,
når vi slår dørene op til vores nye afdeling i Sct. hansgade 8.
Vi glæder os meget til at byde nye, samt gamle kunder velkommen og ikke mindst,
til at være tilbage i skønne Ringsted.

 

Læs mere