En kreativ arbejdsplads...

Hair by MBS Denmark ApS. tæller i dag 7 frisørsaloner fordelt på Sjælland. 

Med tanke på at skabe en kreativ arbejdsplads, med fokus på kundeoplevelsen og de nyeste teknikker indenfor faget blev Hair by MBS Denmark Aps grundlagt i 2018. Vi er stolte af at vi den dag i dag, ikke kun kan tilbyde professionelle klipninger, men også kan kalde os nogle af de absolut førende indenfor farvebehandlinger i Danmark.

 • Simone Nicoline frisør mbs roskilde
 • Salon frisør Næstved ringlight
 • Louise nicoline frisører mbs Køge Roskilde

 

Et godt sted at være..

Vores mission er at skabe den bedste arbejdsplads for vores medarbejdere og hinanden. Vi ved at er godt arbejdsmiljø, fleksibilitet og sammenhold giver større arbejdslyst, bedre resultater og gladere medarbejdere. Vores seneste tiltag har blandt andet givet vores medarbejdere mere fritid med familien og vi er stolte over at være den første frisørkæde i Danmark. som slår et slag for bedre arbejdsvilkår i frisørfaget.

 

"Det er ingen hemmelighed at der er stor mangel på frisører i Danmark -
faktisk er en frisør kun i faget i gennemsnit 8,5 år inkl. 4 års læretid.

Med sene arbejdstider hver dag, så falder flere og flere fra i frisørfaget.
Vi vil gøre det muligt for vores medarbjedere, at være frisør på fuldtid og
stadig have tid til
familie & venner ved siden af arbejdet"

​- Marlene & Christina, ejere af Hair by MBS
 

Hos Hair by MBS har vi sat os for at gøre en indsats for bedre arbejdsvilkår i faget.
Vi har i den forbindelse valgt at ændre vores åbningstider,
for at skabe bedre balance mellem arbejdsliv og privatliv for vores personale.
Allerede nu kan vi se, at det gør en stor forskel for medarbejdere og forhåbenlig sikre vi med dette tiltag, at jeres frisør kan blive i branchen i mange år endnu.

 

 • Nicoline udlært svedeprøve frisør MBS
 • Nastascha MBS slagelse balayage
 • Frisørsvend Anna udlært medalje
 • Michele makeup kunde Sorø MBS


Vi uddanner elever...


Hos Hair by MBS møder du både frisører og elever, fordi vi har valgt at opbygge vores koncept så vi også har mulighed for at bidrage til at der bliver uddannet nye frisører. Vi går ind for at hvis man ansætter frisører, så ansætter man også elever, så vores højtelskede fag ikke uddør.

Hvad gør det for dig? Som kunde vil du næsten altid opleve at du både har tilknyttet en af vores stylister og en juniorstylist. Vores stylister vil udføre din primære behandling, som er klipningen og farvebehandlingen. Når den primære behandling er udført vil din tilknyttede juniorstylist træde til og udføre resten af behandlingen som kan bestå af hårvask, føntørring og styling, samt eventuelle tillægsbehandlinger som toning, kurbehandlinger, bryn og vipper. Dette koncept gør at vores juniorstylister får mulighed for at få kundekontakt, samt lære om de forskellige processer i frisørfaget. Din stylist vil altid afslutte behandlingen til sidst.

Vores juniorstylister er grundigt oplært i alle vores tillægsbehandlinger som fx toning, bryn og vipper, samt kurbehandlinger og udfører disse behandlinger mange gange dagligt. Samtidig vil vores topstylister altid vejlede vores juniorstylister, meget nøje om farvevalg ved eventuelt toning.

 

 

 • Natascha MBS Køge produkter
 • Michele MBS sorø klipper
 • Balayage babyhighlights frisør MBs
 • Jonas herrefrisør barber herreklip


I konstant udvikling...

Vi er stolte af at være nogen af de absolut førende indenfor vores fag og vi ved også at det kræver at vi altid er i udvikling og holder os opdateret på de nyeste trends, sam teknikker. Derfor deltager vores frisører flere gange årligt i kurser indenfor klippe- & farveteknikker, teori, extension og opsætninger.

Hvert år skræddersyes der en kursusplan til frisører og elever, så vi igennem hele året lærer nyt og samtidig har mulighed for at sparre med hinande på kryds og tværs af vores afdelinger. Kurserne foregår som ofte "i huset", så vores frisører har mulighed for at få håret i hænderne og prøve nye teknikker af. Udover at afprøve nye teknikker, så ved vi også at man kun kan være en dygtig colorist, hvis man kan sin farveteori til perfektion. Teori er derfor ikke kun en del af elevernes hverdag, men også af frisørenes, så vi hele tiden styrker os selv til at opnå de absolut bedste farveresultater. 

Vores medarbejdere er derfor i konstant udvikling og arbejder hårdt på at forblive nogen af de bedste frisører, så vores kunder får de aller bedste resultater - hver gang.

 

Marlene Christina bundgaard frisør salonejer Hair by MBS

Hair by MBS ejes og drives af søstrene Christna & Marlene Bundgaard Sørensen. Marlene blev udlært frisør i 2012 og startede to år senere Hair by MBS i Ringsted. I 2018 kom Christina til virksomheden efter 11 år i revisor-branchen. Sammen åbnede de to søstre MBS Slagelse og MBS Køge, som blev starten på frisørkæden, der i dag tæller 7 saloner fordelt på Sjælland.

" At være ansat hos Hair by MBS giver mig utrolig meget fagligt, både igennem min uddannelse og nu som udlært frisør. Samtidig nyder jeg de mange muligheder for at videreudvikle mig igennem kurser og sparring med mine kollegaer.
Jeg elsker mit arbejde hos Hair by MBS"

Anna
Frisør hos Hair by MBS

Anna frisør Næstved

" Efter mange år i faget som frisør, finder jeg det inspirerende at arbejde med elever og se dem udvikle sig igennem uddannelsen. Hos Hair by MBS får jeg muligheden for at udvikle og gøre en forskel, samtidig med at jeg har de bedste kollegaer og søde kunder omkring mig.

Kiki
Elev-ansvarlig hos Hair by MBS

Kiki Elev ansvarlig