BEHANDLINGER

FARVE BEHANDLINGER
Der er inkluderet vask, føn og styling i alle vores farvebehandlinger.

Balayage 
Balayage er en teknik som oftest bruges på mørkt- eller lysebrunt hår. Når vi laver en balayage behandling lysner vi på håret med en naturlig teknik, som gør at farven er forholdsvis vedligeholdelsesfri. Kendetegnet for teknikken er at håret er mørkere ved hovedbunden og gradvist bliver lysere ud i længderne. Der medfølger altid en toning i vores balayage behandling. Balayage kan ikke laves på et helt lyst hår, her henviser vi til vores colormelt eller rootshade behandling hvis man ønsker et mere naturligt look i stil med balayage.

 

Babyhighlights 
Babyhighlights er striber som ligger helt tæt op af hinanden og er vævet meget fint. Babyhighlights giver et meget lyst, men samtidig naturligt look. Hvis du ønsker spil i håret, så henviser vi til almindelige striber/reflekser.

 

Striber/reflekser 
Striber/reflekser giver spil i håret og her er der også mulighed for at arbejde med flere forskellige farver for at skabe endnu mere spil i håret. Striber bliver lagt med en smule mellemrum imellem og ligger ikke ligeså tæt som babyhighlights, ønsker du derfor et meget lysere look henviser vi til babyhighlights.

 

Colormelt 
Colormelt kan laves i mange nuancer og på næsten alle hårfarver. Kendetegnet ved colormelt er at man laver en farve ved hovedbunden og en farve i længderne. Når farverne er lagt i håret, blender vi dem sammen så det giver en flot og naturlig overgang. Colormelt er fx god hvis du er farvet lyshåret, men træt af din mørke udgroning, her matcher vi din egen farve ved hovedbunden og farver derefter en blød overgang fra mørk bund til lyse længder. Colormelt kan også bruges i mørkere farver, fx ved en mørk bundfarve og en lysebrun, kobber eller rød farve i længderne. Er du mørkhåret men ønsker at få lyse længder og mørkere bund, så henviser vi til balayage behandling. 

 

Rootshade
Root shading er en behandling til dig der ønsker dybde ved hovedbunden, det kan fx være at du er meget lyshåret og ønsker en lidt dybere bundfarve. Ved root shading bruges der toning eller gloss og farven kan derfor nemt gøres lys igen, hvis man ønsker at gå væk fra den mørke bund. Ved root shading er det kun bunden der bliver farvet og blendet ud i resten af håret, ønsker du også at få frisket længderne op, så henviser vi til en colormelt. 

 

Face framing
Ved denne behandling inderammes ansigtet af fine tynde lyse striber, dette giver et sunkissed look som er meget naturligt. Face framing indrammer og fremhæver ansigtet. 

 

Color transformation
En color transformation er en stor behandling og tager ofte 5-7 timer i stolen. Denne behandling er til dig der ønsker at gå fra mørkt hår til lyst på samme dag. Denne behandling bliver skræddersyet til dit hår på dagen alt efter hvordan dit hår trækker op, hvor mange gange det er farvet mørkt, hvor lyst det skal være og hvad håret kan tåle. Vi passer altid godt på håret og ønsker kun at sende vores kunder ud med et sundt og glansfuldt hår, af samme årsag er der altid inkluderet B3 bond builder i vores color transformation så vi kan beskytte og pleje håret igennem alle behandlingerne.

 

Helfarve
​Ved en almindelig helfarve bruger vi cremefarver, som er en permanent hårfarve der skal vokse ud. Ønsker du hellere en farve der bliver vasket ud henviser vi til toning eller gloss.

 

Fuldafblegning m. toning v. vask
Ved denne behandling afbleges hele håret eller bunden, dette kan kun lade sige gøre hvis du ikke har farve i dit hår. Er du i tvivl om du kan booke denne behandling så snak med din frisør. Når du booker denne behandling hos os, medfølger der en toning v. vask for at opnå det bedste resultat.

 

Gloss 
Gloss er en 80% oliebaseret toning, som både plejer, giver glans og frisker din farve op. Vi anbefaler gloss til et medtaget, porøst eller kemisk skadet hår, eller generelt til dig der ønsker masser glans og en skånsom farve. 

 

Toning 
En toning er en hårfarve som modsat cremefarver bliver vasket langsomt ud af håret. En toning falmer flot i håret og efterlader derfor ikke en meget markant udgroning. Vi gør dog opmærksom på at der er længere holdbar på en almindelig helfarve med cremefarver end toning. 

 

Toning v/ vask 
Toning ved vask er en meget populær behandling som vi oftest bruger efter en behandling som striber, babyhighlights eller balayage. Toning ved vask kan ikke lysne på håret, men ændre på om håret fx skal være i varme eller kolde nuancer. Dette kan fx være hvis du efter en stribe behandling ønsker et silver look. 

 

Afrensning
Denne behandling fjerner kunstige pigmenter fra håret, så håret ikke er farvet mættet. Denne behandling anbefales hvis du har farvet dit hår i en mørkere nuance, men ønsker at blive lysere. En afrensning laves sjældent alene, det vil sige at den enten laves inden en større farvebehandling eller inden håret indfarves i den ønsked nuance. Det er forskelligt fra hår til hår hvor meget farve den kan fjerne, det afhænger af farven og hårets kvalitet.

Men's color
Denne behandling henvender sig kun til mænd og er en farvebehandling hvor håret enten tones mørkere eller lysnes med striber i toppen. Farven kan både dække grå hår eller laves som en mere transperant farve der blot camouflere grå hår.

 

 

KLIPPE BEHANDLINGER
Der inkluderet vask, føn og styling i alle vores klippebehandlinger.

Dameklip 
Vores dameklip indeholder en afslappende hårvask med hårkur, klipning, føntørring og styling.

 

Luksus dameklip
Vores luksus dameklip indeholder en afrensende hårvask, en afslappende hårkur med hovedbundsmassage, klipning, føntørring og styling. 

New look dameklip
Vores New look dameklip er til dig der ønsker en helt ny frisure, fx fra langt til kort hår eller lignende. Ved denne behandling sætter vi ekstra tid af, så der er tid til mere vejledning i forhold til frisurevalg, samt guide til produktvalg og styling.

Herreklip
Vores herreklip indeholder en afslappende hårvask med hovedbundskur, klipning, føntørring og styling.

Luksus herreklip
Vores luksus herreklip indeholder en afrensende hårvask (fjerner voks og stylingrester), en afslappende hovedbundskur med hovedbundsmassage (køler og beroliger hovedbunden), klipning, føntørring og styling.

 

Herreklip inkl. skægklip
Vores herreklip inkl. skægklip indeholder en afslappende hårvask, klipning, føntørring og styling af hår og skæg.

 

Mellemklip - ret af kanter.
Denne behandling henvender sig til både herre og damer med kort hår, den kan bruges som en mellemklip imellem dine klipninger eller hvis du er igang med at få længere hår. Behandlingen indeholder en ret af kanter (klip rundt om ørene, pandehår, bakkenbarter, samt nakkehår.) Dette er ikke en fuldklipning og inkludere ikke siderne elller toppen - kun kanter og pandehår.

 

Børneklip 0-12 år
Vi gør altid vores bedste for at dit barn føler sig tilpas i frisørstolen, det er vigtigt for os at barnet får en god oplevelse hos frisøren og går glad herfra. I en almindelig børneklip er der ikke inkluderet hårvask, men vi tilbyder både børneklip m. hårvask eller børneklip m. hårvask og hårkur.

 

 

KUR BEHANDLINGER
Vi skræddersyer gerne den helt rigtige kurbehandling til dit hår.

B3 kurbehandling
Er en genopbyggende behandling som kan udføres som en kurbehandling ved vask eller i forbindelse med en farvebehandling. B3 er en genopbyggende, glansgivende og styrkende serum som genopbygger hårets indre struktur og efterlader håret mere smidigt, modstandsdygtigt og glansfuldt.
Vi anbefaler altid B3 i vores farvebehandlinger for at opnå et perfekt resultat og en længere holdbarhed.

 

MBS DETOX TREAT
Denne behandling er den ultimative luksusbehandling til dit hår. Denne behandling indeholder en signatur behandling, som fjerner kalk, klor, mineralske ophobninger, okker og gamle produktrester. Derudover består behandlingen af en B3 stand alone som både genopbygger, styrker og giver glans, sidst men ikke mindst indeholder behandlingen en fugtgivende hårkur som lukker hårstrået til sidst. 

 

MBS DELUXE TREAT
Vores nyeste luksus kurbehandling, som henvender sig til dig der ønsker længere og stærkere hår.
Denne behandling består af: 
-B3 behandling, som både genopbygger, styrker og giver glans.
-Hårkur som fugter og lukker hårstrået.
-Split End Treatment samler spaltede spidser, genskaber hårets indre struktur, udfylder og forbinder fibre i håret og levere en langvaring beskyttelse. Ideel til kunder der ønsker længere hår og derfor ønsker at få klippet så lidt som muligt af. Split end treatment forebygger spaltede spidser, men kan ikke erstatte en klipning. 

 

Signatur behandling 
En signatur behandling fjerner kalk, klor, mineralske ophobninger, okker og gamle produktrester. Den renser håret helt rent og kan fjerne misfarvninger og tyngde i håret. Efter en signatur behandling vil dit hår føles mere let, blødt og glansfuldt. En signatur behandling anbefales efter en ferie med sol og strand, efter badning i pool og inden en hårfarvning. 

 

Split end Treatment 
Vores split end treatment samler spaltede spidser, genskaber hårets indre struktur, udfylder og forbinder fibre i håret og levere en langvaring beskyttelse. Ideel til kunder der ønsker længere hår og derfor ønsker at få klippet så lidt som muligt af. Split end treatment forebygger spaltede spidser, men kan ikke erstatte en klipning. Vi anbefaler split end treatment hver 4. uge for at maksimal effekt, behandlingen kan derfor også bestilles som en stand alone.

 

Scalp Spa Treat
En kurbehandling designet specielt til den irriteret og sarte hovedbund, som er plaget af fx tørhed, skæl og rødme. Denne behandling består af en dybderensende scrup, som fjerner alle urenheder. Derefter vaskes håret skånsomt og der påføres en stimulerende og kølende hårkur, samt gives en afslappende hovedbundsmassage. Behandlingen afsluttes med en leave-in serum, som beroliger og lindre hovedbunden.

 

 

Extension behandling
Book en gratis extension konsultion online
Weft-extension

Easy Weft & Needle Weft er en påsætningsmetode hvor der bruges hårtrenser. Håret bliver via mikroringe og tråd, sat fast på dit eget hår. Dette er en meget skånsom metode, som hurtigt at blevet meget populær. Afhængig af hårets tykkelse og længde, bruges der tit begge metoder for at opnå det bedste resultat. Når håret er sat på kan det sidde på i 4-6 uger, herefter skal der bestilles tid til en oprykning.

 

Tape-extension

Tape-extension er en skånsom metode, hvor håret bliver sat fast med små tynde stykker tapper. Med denne metode arbejder vi altid med Showpony, som er en af de absolut førende extension leverandører i verden. Showpony er kendt for deres holdbare og tynde tape, samt exeptionelle gode hårkvalitet. Når håret er sat på med tape kan det sidde på i 4-6 uger, herefter skal der bestilles tid til en oprykning.
 
På vores online booking kan du booke en gratis extension snak med en af vores dygtige frisører, hun vil til jeres aftale vejlede dig til den rigtige farve og længde og herefter bestille håret hjem til jeres næste aftale. 

 

 

BOOK TID