Hår- & skæg 

Hos Hair by MBS tilbyder vi alt inden for herreklip og skæg. Det er også muligt at booke udviede behandlinger til hovedbunds problemer, hårfarve ellre voks af bryn/næsehår. Vi sætter en store ære i at du som mand får en professionel vejledning, samt den klipning du ønsker. Alle vores frisører er uddannet på den 4-årige uddannelse og har løbende gennemgået flere kurser indenfor både fadeklip, skæg og farve.

BOOK TID

Herreklip inkl. vask & styling

Behandlingen starter med en hårvask og let hovedbundsmassage, derefter udføres en professionel klipning. Vi afslutter med styling og stylingtips. Der serveres varm kaffe, en kold forfriskning og en snack.

Der kan vælges tillægsbehandlinger som skægklip og voks af bryn.

Luksus herreklip inkl. kur

Behandlingen starter med en afrensende hårvask, som renser hovedbunden skånsomt. Herefter påføres hovedbundskur med hovedbundsmassage inden klipningens start. Vi afslutter med styling og stylingtips.
Der serveres varm kaffe, en kold forfriskning og en snack.

Herreklip & hårfarve

En helfarve, gråhårsdækning eller måske lidt striber, for at prøve noget nyt? Efter en konsultation om hårfarven, starter vi med at påføre hårfarven. Efter end trækketid, vaskes håret og der udføres en professionel klipning, som afsluttes med styling og styling tips.
Der serveres varm kaffe, en kold forfriskning og en snack.

DET SIGER VORES KUNDER

"Komfortabelt. Dygtigt og venligt. Og lige som krymmel på toppen med en hovedbundsmassage ved hårvask efter en lang arbejdsdag

- guld værd. "

Flemming B.
(Google anmeldelse)

"Jeg har gennem tiden været hos mange forskellige frisører, -ingen når jer til anklerne.

De varmeste hilsner fra en af de rigtigt mange tilfredse kunder! Vi ses! "

Henrik
(Trustpilot anmeldelse)

Dark Spot Text

Dark Preamble - Seasonal announcement or note, consectetur adipiscing elit. Donec gravida aliquam magna